Woningcorporaties / Vastgoedbeleggers / Vastgoedbeheerders / VVE's

Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij periodiek- en mutatieonderhoud aan woningen, gebouwen en bedrijfspanden. Het doel is om het betreffende pand zo snel mogelijk verkoop- of verhuur klaar te maken, want iedere dag van leegstand is er één te veel. Hierbij kan het gaan om een totale- of een deelrenovatie of het nalopen van enkele onderhoudsgevoelige punten.

Een woning of bedrijfspand word sneller verkocht of verhuurd, tegen een betere prijs, als deze goed is onderhouden. Of door deze te moderniseren.

Zorginstellingen / Gebouweigenaren / Zakelijke huurders

Voor diverse zorginstellingen en zakelijke huurders verzorgen wij periodieke- en mutatieonderhoud. Als een etage, kamer of kantoorruimte vrijkomt moet er snel gehandeld worden, want meestal wil de nieuwe bewoner of huurder er zo snel mogelijk in. Door onze transparante aanpak en duidelijke afspraken werken wij nauw met u samen.

Makelaars / Kopers / Verkopers

Voor verschillende makelaars, kopers en verkopers voeren wij bouwkundige keuringen uit. U heeft bij ons de keuze uit een meeloopkeuring, keuring met rapportage of een nieuwbouwkeuring.

 • Meeloopkeuring: Dit is een keuring waarbij u met onze inspecteur meeloopt. De bevindingen worden mondeling tijdens en na de keuring met u doorgenomen. Wij bespreken de geconstateerde gebreken en geven direct een kostenindicatie voor het herstel ervan.
 • Bouwkundig rapport: Dit is een rapportage dat u kunt overhandigen aan potentiele (ver)kopers en is te gebruiken in uw onderhandelingspositie.
 • Nieuwbouwkeuring: Voor de oplevering van uw nieuwbouwwoning.
Particulieren

Naast onze werkzaamheden in de zakelijke sector, zijn wij ook werkzaam in de particuliere sector. Profiteer mee van onze scherpe prijzen, omdat wij het vele materiaal rechtstreeks vanaf de groothandel/fabriek inkopen.

Wilt u gaan aan- of verbouwen, zit u na te denken om de zolder aan te pakken? Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of vloer? Of wilt u uw tuin eens goed aanpakken? Neem gerust contact op, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Wij maken gebruik van de sfeervolle showrooms van onze leveranciers. Door dit bewust zo te doen en onze jaren lange goede samenwerking, kunnen wij onze prijzen scherp houden. Wilt u onze showrooms bezoeken? Wilt u weten wat u kan besparen? Neem dan nu snel contact met ons op!

Het was echt een uitkomst dat we alles met één bedrijf konden doen. Korte lijnen en transparant.
De verbouwing is binnen de gestelde tijd uitgevoerd, wat allemaal vlekkeloos is verlopen. Erg handig 1 bedrijf voor alle werkzaamheden!
De prijs was goed en de klik was er dus werd er direct begonnen met het renoveren van de zolder incl. nieuwe schuifkasten. Afspraak is afspraak en niets is teveel.
Bouw-Expert hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding! Nog nooit is één project te laat opgeleverd. En het belangrijkste: de opgeknapte woningen worden binnen afzienbare tijd verkocht.
Wij schakelen Bouw-Expert altijd in voor aller hande werk. Of het nu gaat om klein of groot werk, zonwering, schilderwerk of lekkagewerkzaamheden. Één belletje is genoeg en het word geregeld.
Could not authenticate you

Geef u op voor onze nieuwsbrief

Recente projecten

 • Alle items
 • /
 • Diversen
 • /
 • Particulieren
 • /
 • Showrooms
 • /
 • Totale Renovaties

Contact opnemen

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op.

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden